Välkommen till Elisabeths gästbok

Bästa vän!
Här kan du skriva en hälsning om hur du uppfattar mitt försök att dela med mig av mina recept. Jag väntar på att få ta del av dina tankar.
Vänligen Elisabeth

E-post 8. nov, 2022

Lena

Ser ut som det behövs ett nytt inlägg. Senaste verkar vara från 2018. Har glädjen att få proväta din mat, Elisabeth. Alltid lika gott.

E-post Webbsida 7. okt, 2018

Delia

Glad att besöka här. Vilken toppentrevlig sida ni har!

E-post 7. aug, 2015

Karin Eliasson

Hej Elisabeth!
Har du ett bra recept på marmelad gjord på morötter o citron?

E-post 2. dec, 2014

Leif Roander

Fantastiskt kulturhistoria och många spännande recept. Trevligt att läsa.

E-post 10. jun, 2014

Vivi Schjött-Quist

Elisabeth - du har underbara lättlagade recept. Jag är lat och nöjer med att njuta av att läsa och tänka mig smaksensationerna. Jättefin hemsida.

E-post Webbsida 16. feb, 2014

Marie Erlandsson Ek

En sån fin och inspirerande hemsida. Roligt med historierna bakom. Man blir hungrig av att läsa dina recept - tror jag kan rekomendera den fantastiska oxkinden - eller hur??

E-post 15. feb, 2014

Margareta Samuelsson

Mottagit förtjusta rop över både de goda matbröden med torkad frukt i och havreringarna. Ska nog prova lasagnen i veckan.
Tacksam fd sambo ;-)

E-post 30. jan, 2014

Elisabeth

Hannele - det tror jag att man kan fast de är kanske litet väl stora!

Inger - ska testa det själv först och ta kort så kommer det så småningom. Tack för tipset!

E-post 30. jan, 2014

Inger

Hur gjorde du vänstersidan på din sida? Med dina olika kapitel?
Ta gärna med mitt fiskrecept på din fina hemsida

E-post 30. jan, 2014

Hannele Karivainio

Elisabeth, vilka härliga recept! Jag kommer absolut att prova dem. Apropå formarna - visst kan man använda barnspisformar? Varm kram!

E-post 28. jan, 2014

ann

Vilken fin och inspirerande hemsida, vill prova alla recept :-) kram

E-post 28. jan, 2014

Monica Gidlund

Jag ska med spänning följa din sida. Vad duktig du är...

E-post 28. jan, 2014

Marianne Mellgren

Så roligt att kunna hämta inspiration av dig. Speciellt fiskrätter som är så gott men jag gör ofta samma sak så det blir roligt att prova något nytt

E-post 28. jan, 2014

Lena Gammal

Så roligt att få ta del av dina recept (och bakgrundshistorier). Jag vet ju av egen erfarenhet att din mat och dina bakverk är fantastiskt goda <3 Ser fram emot att få följa den här bloggen. Kram

Senaste kommentaren

10.04 | 20:55

Hello from Sugar Moon Farm! thanks for your visit and feature on your website. Loved having you.

Hej från Sugar Moon Farm! Tack för ditt besök och funktionen på din webbplats. Älskade med dig.

25.12 | 10:47

"Morfars laxsallad" verkar väldigt spännande, den kommer absolut att tillredas på kontoret när julledigheten är över!

24.11 | 22:23

Har idag gjort din gryta men med skinkspad från en köpt skinka som grund. Mycket uppskattad!

16.02 | 11:14

Ja det borde funka, annars kan du bara ta mer vätska så ska det fungera.

Dela den här sidan