8. aug, 2015

Lax och kantarellpudding

Lax och kantarellpudding var från början något annat. Jag har för mig att den gjordes första gången med böckling i stället för varmrökt lax som jag har i receptet nu.

Rätten tillagades nog allra första gången den där sommaren när vi hittade så mycket kantareller i skogen på Dingelsundet. Att jag minns detta recept beror nog på att jag åt så förfärligt mycket för att det var så gott. Jag åt tills jag inte kunde röra mig längre! Munnen ville mer än kroppen...

Jag tycker att  ni ska prova att göra detta recept för det är väldigt gott som ni nog kan förstå. Lova mig bara att ni inte äter för mycket!

Det dröjde många år innan jag åt några kantareller mer - jag var övermätt på kantareller väldigt länge!

Senaste kommentaren

10.04 | 20:55

Hello from Sugar Moon Farm! thanks for your visit and feature on your website. Loved having you.

Hej från Sugar Moon Farm! Tack för ditt besök och funktionen på din webbplats. Älskade med dig.

25.12 | 10:47

"Morfars laxsallad" verkar väldigt spännande, den kommer absolut att tillredas på kontoret när julledigheten är över!

24.11 | 22:23

Har idag gjort din gryta men med skinkspad från en köpt skinka som grund. Mycket uppskattad!

16.02 | 11:14

Ja det borde funka, annars kan du bara ta mer vätska så ska det fungera.

Dela den här sidan